tag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post5144359095878380071..comments2024-02-15T17:49:00.695+01:00Comments on ola domowa: Bez glutenu, za to z rabarbaremolahttp://www.blogger.com/profile/02545999962671588720noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-11245350942928825652021-01-27T16:33:16.547+01:002021-01-27T16:33:16.547+01:00Dopiero będę robić, ale myślę, że jest pyszne!Dopiero będę robić, ale myślę, że jest pyszne!jojohttps://portal-konsumenta.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-25051062279712145922014-05-23T21:33:37.361+02:002014-05-23T21:33:37.361+02:00tak zupełnie, biszkopty słyną z tego, że na ubityc...tak zupełnie, biszkopty słyną z tego, że na ubitych jajkach wyrastają :)olahttps://www.blogger.com/profile/02545999962671588720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-84457256515475128962014-05-23T21:29:04.101+02:002014-05-23T21:29:04.101+02:00I tak zupełnie bez proszku do pieczenia? :)I tak zupełnie bez proszku do pieczenia? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-2515649683077853272014-05-17T17:40:33.757+02:002014-05-17T17:40:33.757+02:00Interesujące ciacho :) Wygląda smakowicie :)Interesujące ciacho :) Wygląda smakowicie :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-11167595396346296422014-05-16T21:12:05.501+02:002014-05-16T21:12:05.501+02:00Bezglutenowy i do tego bez zwykłego, białego cukru...Bezglutenowy i do tego bez zwykłego, białego cukru! Ideał <3Taste Me!https://www.blogger.com/profile/11447871623622948783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-58426928773674703762014-05-16T18:43:39.006+02:002014-05-16T18:43:39.006+02:00bo ja nigdy nie byłam stricte weganką, tylko miała...bo ja nigdy nie byłam stricte weganką, tylko miałam taki krótki okres weganizowania wszystkiego co się da (tylko z mleka do kawy nie umiałam zrezygnować). ale to był okres zaledwie kilkumiesięczny, a w dodatku było to kierowane względami zdrowotnymi, nie ideologicznymi. z wegetarianizmem też się póki co wstrzymałam, a to ze względów zawodowych. prędzej czy później mam zamiar jednak wrócić do wegetarianizmu, bo taki jadłospis odpowiada mi najbardziej :)olahttps://www.blogger.com/profile/02545999962671588720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-56885324553795358532014-05-16T16:55:40.362+02:002014-05-16T16:55:40.362+02:00Olu- rabarber w karmelu brzmi tak smacznie, ze od ...Olu- rabarber w karmelu brzmi tak smacznie, ze od samej nazwy błogość ogarnia. Biszkopt bezglutenowy to rzecz mi nie znana. Piekłam biszkopt wegański, całkiem wyrósł ślicznie, ale daleko mu było do biszkoptu babci na 5 jajach właśnie... tęsknię za nim. Fajnie, że mówisz o tych wegańskich epizodach, tak spokojnie i naturalnie- wielu moich znajomych wegan jednak mocno się radykalizuje w stylu- jajka nie, fuj, nigdy! A tu proszę- można i tak i tak:)Kalinahttps://www.blogger.com/profile/02620608724144499960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-28807247037113514252014-05-16T15:55:06.552+02:002014-05-16T15:55:06.552+02:00Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.zblogowanihttps://www.blogger.com/profile/11023158148319056284noreply@blogger.com