tag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post5983833007275362292..comments2024-02-15T17:49:00.695+01:00Comments on ola domowa: Oda do brukwiolahttp://www.blogger.com/profile/02545999962671588720noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-13401847973804188172017-10-16T12:36:47.886+02:002017-10-16T12:36:47.886+02:00Piekles w calosci? Czas i temp zalezy oczywiscie o...Piekles w calosci? Czas i temp zalezy oczywiscie od wielkosci osobnika. Jeszcze pytanie, czy lubisz warzywa miękkie, czy bardziej al dente. Ja zdecydowanie lubię, jak mi coś chrupie po obrobce termicznej.olahttps://www.blogger.com/profile/02545999962671588720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-15824410375551919962017-10-13T17:12:11.590+02:002017-10-13T17:12:11.590+02:00Może trafiłem na starą brukiew,ale po 1h była twar...Może trafiłem na starą brukiew,ale po 1h była twarda jak dębowy pień :( . Po 1,5 h w 230 stopniach delikatnie zaczęła mięknąć i to po wcześniejszym "porąbaniu" na plastry.krispol2https://www.blogger.com/profile/02433638151000411186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-1635702152369718052015-03-21T22:15:49.619+01:002015-03-21T22:15:49.619+01:00kiedyś kiedyś,,,jadłam brukiew,,jeszcze u babci,,t...kiedyś kiedyś,,,jadłam brukiew,,jeszcze u babci,,teraz ciężko ją dostać ,szkoda :)ewahttps://www.blogger.com/profile/09946542158591287372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5803035822582495502.post-79965898129037791592015-03-21T16:44:20.091+01:002015-03-21T16:44:20.091+01:00Mmm, nigdy nie jadłam brukwi, ale coś mi się wydaj...Mmm, nigdy nie jadłam brukwi, ale coś mi się wydaje, że byśmy się zaprzyjaźniły :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.com