poniedziałek, 22 kwietnia 2013
Skromna pasta w wielkim świecie :)
Dzisiaj bez nowego przepisu, ale za to chwalenie się starym, który został opublikowany na całkiem fajnej stronie :)
Tutaj możecie zobaczyć jak ta pasta prezentuje się w wielkim świecie (trochę za duże zdjęcie, wiem to;) http://kriscarr.com/recipe/baked-veggie-spread/
a tutaj link do oryginalnego przepisu z bloga http://nordre-strandvej.blogspot.dk/2012/04/pasta-z-pieczonych-warzyw.html#comment-form
Tym, którzy nie próbowali - serdecznie polecam! Już stosunkowo niedługo będziemy mieli pyszne i nęcące warzywa w sezonie!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Gâteau Marcel
W grudniu zapowiadałam przepis na ten czekoladowy cud, ale w grudniu mi to nie wyszło. Grudzień w ogóle był raczej do niczego. Kończeni...
-
W tym roku święta spędziliśmy z przyjaciółmi w Danii, w towarzystwie polsko-niemiecko-litewsko-marokańskim. Ode mnie był barszcz z uszkami i...
-
Ten chleb pieczemy codziennie w pracy. Ja w zasadzie wyrabiam tylko na niego ciasto w porcji przemnożonej przez 10, a gdy przychodzę...
bo dobre rzeczy trzeba pokazywać , nie wiem czy tobie czy im gratulować(ze ciebie znaleźli) , bo pasta pierwszy sort
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Ala
dzieki Alu :)
OdpowiedzUsuńco prawda mnie nie znalezli, bo sama im przepis wyslalam ;), ale wybrali z tych wszystkich, ktore dostaja :)
Ciekawe danie.
OdpowiedzUsuńJuż czekam na sezonowe warzywa.
Olu,ja zapraszałam mailowo do pieczenia chleba.
Na Fb była wzmianka.
Niestety,Ty nie podajesz swojego adresu na profilu bolggera i nie można się z Tobą skontaktować.
Pozdrawiam.
To jakby co, to do nastepnej akcji jestem chetna :) moze to byla jakas inna wspolna akcja fejsbukowa i dlatego mi sie skojarzylo ;) email jest w profilu, przynajmniej mi sie tam wyswietla domowaola@gmail.com sciskam!
Usuń